Inici Actualitat Les oficines de l’Ajuntament es traslladen al carrer Ramon Pou

Les oficines de l’Ajuntament es traslladen al carrer Ramon Pou

0
COMPARTIR

A partir del proper dilluns, 18 de Febrer, les oficines de l’Ajuntament de Taradell es traslladaran a l’antic Dispensari Municipal, al nùmero 82 del carrer Ramon Pou.

El motiu d’aquest trasllat son les obres de reforma i millora que ja s’han iniciat a les actuals oficines i que han de permetre millorar l’atenció als ciutadans i adequar l’Ajuntament a les necessitats actuals del poble.

L’assistent social i el servei de promoció econòmica també es traslladaran a les oficines del carrer Ramon Pou, i l’oficina del Jutjat de Pau es traslladarà a la primera planta del Centre Cultural Costa i Font. L’únic servei que no es mourà de lloc serà la Policia Local que continuarà estant a la Planta Baixa de les oficines del Carrer de la Vila.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments