Inici Actualitat Dimecres es fa el ple de febrer

Dimecres es fa el ple de febrer

1
COMPARTIR

Demà dimecres, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, es celebra el Ple corresponent al mes de Febrer. El Ple es fa aquesta vegada en dimecres i no en dijous, com es habitual, a causa de que demà es l’últim dia per designar els membres de les meses electorals.

El Ple començarà a 2/4 de 10 del vespre i com a punts, entre altres, hi ha la citada designació dels membres de les meses electorals per les properes eleccions, l’aprovació de la inadmissibilitat d’un recurs de reposició interposat per ERC i l’augment de les indemnitzacions i retribucions dels regidors.

Us passem l’ordre del dia del Ple.

Ordre del dia – Objecte de la Sessió

A) Propostes De Dictàmens

1.- Aprovar, si s’escau, les actes de les sessions anteriors
2.- Aprovar, si s’escau, la designació dels membres de les meses electorals per a les eleccions a corts generals del dia 9 de març de 2008
3.- Aprovar, si s’escau, certificacions d’obres
4.- Aprovar, si s’escau, l’adjudicació definitiva del contracte de crèdit de 200.000,00 euros, per al finançament de part del cost de l’obra local ordinària “llar d’infants municipal la baldufa de taradell”
5.- Aprovar, si s’escau, l’adjudicació definitiva del contracte de crèdit, pòlissa de crèdit a tres anys d’1.00.000,00 euros, per finançar a l’avançada diverses obres d’inversió municipals subvencionades per la generalitat de Catalunya mitjançant subvencions plurianuals
6.- Aprovar, si s’escau, l’esborrany de conveni de col•laboració “Pacte Territorial de Promoció Econòmica i Ocupació d’Osona Sud – Alt congost 2008-2011” a signar entre diversos ajuntaments, sindicats i patronals d’osona
7.- Aprovar, si s’escau, la inadmissibilitat del recurs de reposició interposat pel grup polític municipal d’esquerra republicana de Catalunya – Acord Municipal contra l’aprovació definitiva de l’expedient de modificació de les ordenances fiscals per a l’any 2008
8.- Aprovar, si s’escau, l’augment de les indemnitzacions i retribucions dels càrrecs electes
9.- Aprovar, si s’escau, l’adhesió al protocol general del pla de concertació 2008-2011 “Xarxa Barcelona municipis de qualitat”
10.- Aprovar, si s’escau, inicialment l’expedient de modificació de la ordenança municipal reguladora de circulació de Taradell
11.- Aprovar, si s’escau, inicialment el projecte tècnic i l’estudi de seguretat i salut d’urbanització de la unitat d’actuació núm. 4 “ctra. De Balenyà”
12.- Aprovar, si s’escau, inicialment el plec de clàusules facultatives i economicoadministratives particulars i la convocatòria de concurs, del servei de manteniment de l’enllumenat públic i de les instal•lacions elèctriques de dependències municipals
13.- Aprovar, si s’escau, la ratificació de diversos decrets de l’alcaldia

B) Mocions
14.a.- Moció

C) Comunicacions Diverses al Ple i Control D’òrgans Municipals
15.- Comunicacions diverses al ple
16.- Control d’òrgans municipals. Precs i preguntes

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Esquerra Taradell
12 febrer 2008 9:59

En relació a la notícia del passat 23 de gener que apareixia a la secció ajuntament i que comentava la instal·lació d’unes baranes a les escales de la Plaça de les Eres, des del Grup Municipal d’Esquerra volem fer els següents aclariments: 1Esquerra va demanar la instal·lació d’aquestes baranes durant el passat ple de 4 d’octubre de 2007, ja que, com bé es diu, hi havien hagut diverses queixes a l’Ajuntament reclamant la col·locació de baranes en aquestes escales. 2La demanda feta per Esquerra va ser acceptada per l’equip de govern, que va dir que les instal·larien. 3La pregunta que… Llegeix més »