Inici Actualitat Es busquen escoltes

Es busquen escoltes

0
COMPARTIR

Aquest any el Cau, o sigui l’Agrupament Escolta i Guia Rocaguinarda, celebra dues efemerides: els 35 anys de la seva refundació i els 45 anys que és va fundar per primera vegada. Per aquest motiu, un bona colla de escoltes i ex-escoltes de totes les edats i de tots els temps, ja fa dies que s’estan reunint per preparar una onomàstica ben grossa, ben divertida i ben participativa.

La idea és celebrar-ho al llarg de la segona setmana de maig amb diferents actes com ara una exposició de fotografies, una taula rodona per parlar d’educació, un programa especial de ràdio amb entrevistes i reportatges sobre la història de l’Agrupament i acabar-ho el dissabte 10 de maig, amb una gran acampada on no hi pot faltar de res: foc de camp, joc de nit, actuacions varies, grups d’animació, xocolatada i el que convingui.

Si has estat escolta o has participat d’alguna manera del Cau ja et pots posar en contacte amb l’Agrupament i donar les teves dades i les dels teus companys de sisena. Pots enviar un mail a: supercau@gmail.com o be al mateix mail d’aquest bloc taradelbloc@gmail.com. Si ho prefereixes, també pots deixar els noms i cognoms en un comentari adjunt a aquesta noticia i ja els recollirem.

Per cert, recorda que d’escolta se’n és tota la vida.

PS: Podeu trobar la història de com van ser els inicis de l’Agrupament Escolta en aquest article: “El Cau: 35 anys fent Poble” que vam publicar el passat mes de juny.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments