Inici Actualitat Més accions contra la MAT, avui nova reunió a Taradell

Més accions contra la MAT, avui nova reunió a Taradell

0
COMPARTIRDivendres passat es va fer a Taradell una reunió per decidir quines accions es farien a partir d’ara en contra de la MAT. A la reunió hi van assistir unes 80 persones, les quals eren propietaris, membres de diferents associacions sensibles amb el tema i també alcaldes que és van mostrar receptius perquè els seus municipis formin part, a partir d’ara, de l’ANMAT (L’Associació de municipis contra la MAT).

Una de les accions més immediates que es va decidir de tirar endavant és una nova tallada de l’eix transversal que és farà aquest dissabte vinent. Avui a les 8 del vespre hi ha una nova reunió a Can Costa per acabar-ne de parlar.

A la foto superior podem veure l’ESPANTAMAT, un ninot fet amb bales de palla i que s’ha posat l costat de l’ermita de Sant Jordi de Puigseslloses, just al davant de l’eix transversal. Le fotos inferiors pertanyen al tall de l’Eix Transversal que és va fer aquesta primavera.COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments