Inici Actualitat És perjudicial la telefonia mòbil per la salut?

És perjudicial la telefonia mòbil per la salut?

0
COMPARTIR

És perjudicial la telefonia mòbil per la salut? Aquesta és la pregunta que intentarà respondre en Toni Oller, membre d’Ecologistes en Acció, aquest dimecres a les 9 del vespre a Can Costa i Font.

La xerrada està organitzada per la Plataforma veïnal Pro-Dipòsit de Can Costa i Font que s’ha constituït per declarar-lo “Bé cultural d’interès local” i amb la intenció de suprimir les antenes de telefonia mòbil que el coronen.

Ecologistes en Acció de Catalunya és una xarxa de persones i grups ecologistes, ecopacifistes, conservacionistes i de defensa dels animals que, acollint-se a la formula legal d’una federació, treballen per aconseguir una societat ecològicament sostenible.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments