Inici Actualitat Noves baranes per les escales de la Plaça de les Eres

Noves baranes per les escales de la Plaça de les Eres

1
COMPARTIR

Dijous passat es van instal·lar a les escales de la Plaça de les Eres unes baranes per tal de poder-les baixar i pujar millor. Últimament s’havien recollit a l’Ajuntament una sèrie de instancies de vilatans de Taradell que manifestaven el seu neguit per aquesta mancança.

Fins i tot el grup municipal d’Esquerra de Taradell, va aprofitar el Ple Extraordinari de dimecres passat per incloure una pregunta a l’Equip de Govern en aquest sentit. L’oposició va demanar la instal·lació d’aquestes baranes i l’Equip de Govern l’hi va respondre que just l’endemà s’havien d’instal·lar i que per tant, esperaven que abans del proper Ple estiguessin instal·lades. El repte era gran perquè el següent Ple era just l’endemà, però dit i fet, en el Ple de Dijous ja és va poder dir que estaven muntades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
3 febrer 2008 16:59

Voldriem aclarir que
ERC de Taradell, en el ple d’octubre, van demanar la instal·lació de les baranes a la Plaça de les Eres, arrel de les demandes de diferents veïns del poble, que fèia temps que les havien sol·licitat i no se’ls havia escoltat.