Inici Actualitat 5 alcaldes d’Osona es mobilitzaran contra la MAT

5 alcaldes d’Osona es mobilitzaran contra la MAT

2
COMPARTIR47 metres. Aquesta és l’alçada que faran les Torres de Molt Alta Tensió que posaran al nostre terme i a la nostra comarca. Al costat hi ha la mida de les torres actuals de “només” 17 metres d’alçada.

Si ho voleu comparar amb edificis alts del nostre entorn us podem dir que les torres seran més altes que el campanar de Taradell que “només” fa 36 metres o be que la Torre d’en Carles que en fa 15. Les torres seran fins i tot una mica més altes que el Campanar de la Catedral de Vic que mesura aproximadament uns 46 metres.

Amb tot això, el Coordinador Europeu Mario Monti, ha confirmat en l’informe fet públic la setmana passada que les expropiacions fetes al nostre territori s’estan fent malament i ha dit que el grau de soterrament de la línia dependrà del grau de la mobilització del territori.

Aquesta crida no ha passat desaperçabuda per l’equip de Govern de l’Ajuntament de Taradell ja que, en el passat Ple Municipal, l’Alcalde Lluís Verdaguer va anunciar que s’havien iniciat contactes amb d’altres 5 alcaldes d’Osona per tal fer mobilitzacions conjuntes.

Divendres reunió a Taradell

Paral•lelament, l’Associació de propietaris afectats per la línia han fet públic un manifest on exigeixen l’ aturada immediata de les obres i han convocat una reunió a Taradell, el divendres vinent a les 7 de la tarda a Can Costa i Font, per tal de fer un calendari de les actuacions que cal fer a partir d’ara. La reunió és oberta a tothom: propietaris, alcaldes, associacions i organitzacions.

Enllaç a l’informe Monti.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
lluisdetaradell
22 gener 2008 12:21

Si no podeu llegir l’enllaç, copieu-lo i enganxeu-lo a la barra d’adreces del navegador:
http://ec.europa.eu/ten/energy/coordinators/doc/2008_01_10_interim_report_mm_es.pdf

lluisdetaradell
22 gener 2008 12:16

Per si voleu llegir l’Informe del Comissionat “neutral” designat per la web:

– Informe d’en Monti sobre aquesta línia:
Informe Monti