Inici Actualitat Festa de Sant Sebastià

Festa de Sant Sebastià

0
COMPARTIR


Diumenge és dia 20 de gener i això vol dir que a Taradell, com cada any per Sant Sebastià, celebrem la Festa Major d’Hivern.

Aquest any els actes comencen el divendres, a les 8 del vespre, on amb motiu de la celebració del 5e aniversari de la nova Biblioteca Antoni Pladevall, es farà un acta d’homenatge al prestigiós historiador que ha donat el nom a la Biblioteca.

Dissabte, a les 12 del mati i a la mateixa biblioteca, els protagonistes de la celebració seran els nens i nenes – i els pares i mares – que podran presenciar l’espectacle infantil d’animació musical “Ballaruga i pessigolles” d’en Pep Puigdemont. Perquè aquests nens i nenes puguin jugar durant tot el dia, hi haurà un Parc Mòbil infantil instal•lat als jardins de Can Costa.

La nit del dissabte esta pensada per més els joves. Els actes començaran a les 9 del vespre amb el típic sopar de joventut i després, cap a les 12 de la nit, es farà el concert d’en Josep Mª Cantimplora (Titott), els Moreno del Metal i de varis D’Js. Prèviament s’hauran presentant els logos i el nom del nou Punt Jove de Taradell.


Diumenge es el dia central de la festa. A partir de les 10 del mati, al carrer Sant Sebastià, hi haurà xocolatada per tothom. Després, a ¾ d’11, els Pabordes del Ball del Ciri sortiran de l’Ajuntament acompanyats de les autoritats i la cobla Genisenca. I a les 11 del mati hi haurà una cercavila pel poble amb els gegants, els capgrossos i els grallers de Taradell.

A les 12 del migdia, a la Plaça de les Eres, es ballarà el solemne Ball de Ciri per les parelles escollides aquest any i tot un seguit els grups infantil i Juvenil de l’Esbart Dansarie Sant Genis ballaran ballets que serviran per fer la cloenda del 50è aniversari. Per acabar la cobla Genisenca tocarà unes sardanes.

A la tarda i per acomiadar la festa, aquest any no hi haurà teatre sinó un concert de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà. A 2/4 de 7 de la tarda a Can Costa i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments