Inici Actualitat “EL CAMÍ” passa per Taradell

“EL CAMÍ” passa per Taradell

2
COMPARTIR

El Camí és una interessant iniciativa que pretén crear una ruta que passi per totes les terres de parla Catalana i que permeti, a tothom que l’emprengui, visitar i conèixer millor el País.

Aquest camí, que passa per Taradell, vol ser com una espècie de “Camino de Santiago” català, que serveixi per una banda per conèixer millor el patrimoni cultural, històric, natural, paisatgístic, social i humà del nostre territori; i per altra banda també tingui el vessant espiritual del repte.

El Camí és senyalitzat amb la marca de la dreta i actualment hi ha enllaços a bona part de les 88 comarques (o illes) de la geografia catalana. Els seus promotors estan en aquests moments elaborant la guia i acreditant diversos establiments que pots trobar durant la ruta.

Si voleu conèixer més be aquesta interessant iniciativa podeu visitar la seva web www.elcami.cat, o be podeu anar aquest dijous, a les 8 del vespre, a la Sala d’actes de la Unió Excursionista de Vic on es farà la presentació publica del tram Montseny-Osona que va de Sant Celoni a Vic, passant per diferents indrets de Taradell com el Castell d’en Boix.

Fotografia extreta de la web del camí
COMPARTIR

2
Deixa un comentari

avatar
2 Fils de comentarirs
0 Respostes
0 Seguidors
 
Comentari més actiu
Missatge més comentat
1 Autors
lluisdetaradell Autors recents
  Subscriu-te  
més nou més antic més votat
Notifica
lluisdetaradell
Convidat

Per cert, tots aquells que volgueu col·laborar amb el projecte del Camí, podeu apuntar-vos.-hi al web o passar aquest dilluns 21 de gener a les 8 del vespre pel local del Centre Excursionista. Venen a presentar-lo.

lluisdetaradell
Convidat

Serà qüestió d’anar-lo a provar aquest dissabte.

Algú s’apunta a tornar de Viladrau seguint les quatre barres?