Inici Actualitat El Conseller de Cultura visitarà diumenge, la Festa dels Tonis

El Conseller de Cultura visitarà diumenge, la Festa dels Tonis

0
COMPARTIR

Tanta nomenada té la festa dels Tonis de Taradell que ni el conseller de Cultura i Comunicació se la vol perdre. I es que el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, participarà el proper diumenge, 13 de gener, a les festes de Taradell.

El conseller arribarà a dos quarts d’onze a l’Ajuntament de Taradell, on saludarà l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, i la resta de membres del consistori. Cap a les 11 del matí, es desplaçarà a l’Alzinar de la Roca, punt de concentració i sortida del passant dels Tres Tombs.
Tot seguit, visitarà l’exposició dedicada a l’escloper de Taradell, al Centre Cultural Costa i Font i a tres quarts de dotze, el conseller assistirà al passant dels Tres Tombs per dins del poble.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments