Inici Actualitat Arriben els Reis Mags

Arriben els Reis Mags

0
COMPARTIR

Dissabte les 7 de la tarda, com cada 5 de gener, faran l’entrada al poble de Taradell Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient. La cavalcada real entrarà a la Plaça per el Carrer de la Font i seguirà el seu recorregut per el Carrer Joc de la Pilota, el Passeig Domènec Sert i la Carretera de Balenyà fins a l’alçada del semàfor que trencarà pel Carrer Ramon Pou i després baixarà pel carrer Sant Sebastià fins a la Plaça de les Eres.

A la Plaça de les Eres, els Reis baixaran a fer l’adoració del Pessebre i pujaran al Balcó de l’Ajuntament on els rebrà per primera vegada el nou batlle, Lluis Verdaguer. Desprès d’un breu parlament al Balcó de la Batllia, tornaran a pujar a les carrosses i començaran a repartir els milers de regals que porten a les carrosses, a canvi dels tiquets pertinents. La Cavalcada seguirà baixant i repartint regals pel carrer de Sant Sebastià , el Carrer Guillem de Mont-rodon, el carrer de la Font i marxarà pel carrer de la Vila.

Els nens malalts també podran veure els Reis

Els nens que estiguin malalts també rebran la visita a casa de Ses Majestats si prèviament avisen a algun membre de la comissió de festes.

Caramels sense gluten per als nens celíacs

Val a dir que aquest any els Reis s’han afegit a la campanya de “Cap nen celíac, sense caramel” i portaran tots els caramels sense gluten.

Com aconseguir un tiquet?

Molts tiquets ja s’han repartit personalment als nens i nenes, peró tots aquells nens i nenes, de 1 a 7 anys, que visquin fora del nucli urbà o be no estiguin empadronats a Taradell, poden passar a recollir el tiquet per a la joguina a qualsevol dels dos quioscos del poble.

Prohibit Aparcar al centre

En motiu de la cavalcada de Reis, el dia 5 de gener NO es podrà aparcar a partir de les 5 de la tarda a La Plaça, al carrer Ramon Pou, al carrer Sant Sebastià, a la plaça de les Eres, a la plaça de Santa Llúcia, al carrer de Vic, al carrer Guillem de Mont-rodon i al carrer de la Vila.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments