Inici Actualitat 20 anys del “Concurs de Reis” de Ràdio Taradell

20 anys del “Concurs de Reis” de Ràdio Taradell

0
COMPARTIR


Aquest Diumenge al mati quan et llevis, no t’oblidis de sintonitzar ràpidament el 106.7 de Ràdio Taradell i escoltar – i participar! – en el famós “Concurs de Reis” de Ràdio Taradell. A partir de dos quarts de 10 del mati i fins a les 2 del migdia, els locutors de l’emissora s’aniran tornant als micròfons per tal de repartir un munt de regals.

Ja fa 20 anys que l’emissora municipal celebra aquest concurs cada mati de Reis i cada any ho fa amb més èxit. El concurs s’ha convertit en tot un referent per la emissora i ha esdevingut un clàssic de les matinals de reis al nostre poble. Val a dir que aquest concurs és probablement un dels espais de més participació de tot el poble ja que a banda de tots els oients que hi participen, també hi ha la col•laboració desinteressada d’un munt de botigues, empreses i entitats de la vila.

La mecànica és senzilla: Es Disposa d’un tauler, com si fos el joc dels vaixells, amb més de 100 caselles enumerades amb lletres i números. Cal marcar el 938126220 i indicar la casella escollida. Si hi ha sort, hi ha un premi directe. Sinó, hi ha aigua i caldrà respondre una senzilla pregunta per poder tornar a tirar.

Diumenge al mati, esmorza i juga amb Ràdio Taradell.

* Fotografia extreta de http://www.radiotaradell.net/

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments