Inici Actualitat Sardanes i Concert per Sant Esteve

Sardanes i Concert per Sant Esteve

0
COMPARTIR

Com en els darrers anys, el dia de Sant Esteve a 2/4 de 6 de la tarda, l’Agrupació Sardanista de Taradell organitza un concert de música per a cobla i una ballada de sardanes al Centre Comercial Costa i Font.

Aquest any la part musica anirà a càrrec de la cobla orquestra internacional “La Blanes” que començarà el concert amb la Sardana “No te’n vagis amor meu” de Josep Serra. Després tocaran “Valsejant” dels Balls Vuitcentistes de Manel Puigferrer i seguidament algunes peces de la “Suite Relativament Comica” de Joan Josep Blay. El concert acabarà amb les peces “Puigsoliu” i “Marxa sobre motius populars” de Joaquim Serra, “Temps de Nadales” de Jordi Fontanillas i la “Marxa Radetzdy” de Johan Strauss.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments