Inici Actualitat Àbac organitza un Casal de Nadal

Àbac organitza un Casal de Nadal

0
COMPARTIR

Aquestes festes, el nou centre de reforç escolar Àbac organitza un Casal de Nadal per a nens i nenes a partir de 3 anys. El dies 24,27,28,31 de desembre i els dies 2,3,4 i 7 de gener el centre estarà obert de 9 a 1 del mati i de 3 a 5 de la tarda, si be els pares podran escollir quins dies volen portar-hi la canalla o be si volen anar-hi mati o a la tarda.

Els nens i nenes podran anar-hi a fer reforç escolar ja que durant la primera hora es faran els deures però també realitzaran, durant la resta del dia, diverses activitats de lleure com tallers relacionats amb el Nadal o be jocs de grup.

Si hi voleu portar la mainada heu de saber que les places son limitades i que us heu d’anar a apuntar ben ràpid al mateix Àbac, al carrer Joan Maragall 2.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments