Inici Actualitat Avui hi ha un Ple Extraordinari

Avui hi ha un Ple Extraordinari

0
COMPARTIR

Avui, a 2/4 de 10 del vespre, es celebra un Ple extraordinari tal i com van acordar la setmana passada els dos grups municipals. En el Ple es tractaran els tres punts que la setmana passada no es van poder tractar per la manca de documentació a l’expedient i un quart punt relatiu als projectes del PUOSC.

Us passem l’ordre del dia previst.

A) Propostes de dictàmens

1.- Aprovar, si s’escau, la sol•licitud d’un préstec de 200.000 euros per al finançament de part del cost de l’obra local ordinària “Llar d’Infants Municipal La Baldufa de Taradell”, al mercat financer.
2.- Aprovar, si s’escau, la sol•licitud d’un préstec de 120.000 euros per al finançament de part del cost de l’obra local ordinària “Rda. Circumval•lació nord-est per a la millora dels accessos al Polígon Industrial Castellets i el Vivet, 2ª fase, 2ª etapa”, a la Caixa de Crèdit de Cooperació de la Diputació de Barcelona.
3.- Aprovar, si s’escau, definitivament la modificació d’ordenances fiscals municipals per el 2008.
4.- Aprovar, si s’escau, la proposta consensuada dels projectes a presentar al PUOSC 2008-2012

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments