Inici Actualitat Quico Homs podria ser el número 2 de CiU a Madrid

Quico Homs podria ser el número 2 de CiU a Madrid

0
COMPARTIR

Malgrat que el partit encara no ho ha confirmat, el taradellenc Quico Homs es perfila com a número 2 de Convergència i Unió per la circumscripció de Barcelona, just després del democratacristià Josep Antoni Duran i Lleida, de cara a les properes eleccions al Congres dels Diputats previstes per el proper mes de març.

De fet, l’Agrupació comarcal d’Osona de Convergència i Unió el va proposar el passat dilluns en una assemblea presidida per el mateix Felip Puig, secretari general adjunt de Convergència.

En Quico Homs, de 38 anys i Parlamentari al Parlament de Catalunya, ha desenvolupat diferents càrrecs a dins de CDC tant en l’època que formaven part del Govern, on va ser Director General d’Afers Interdepartamentals, com durant aquests darrers temps en que ha estat un dels principals negociadors de l’Estatut a Catalunya i a Madrid.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments