Inici Actualitat Esquerra diu que es pot haver perdut la subvenció de la piscina...

Esquerra diu que es pot haver perdut la subvenció de la piscina coberta

0
COMPARTIR

Esquerra, mitjançant el comunicat de premsa que us reproduïm a continuació, denuncia la possibilitat de que l’equip de Govern hagi deixat de cobrar la subvenció de 1.000.300 € que ha de permetre acabar la construcció de la piscina coberta.

Segons el comunicat d’Esquerra, l’Ajuntament hauria incomplert les bases de la subvenció del Pla d’inversions en equipaments esportius al haver començat les obres abans que el Consell Català de l’Esport hagués validat el projecte tècnic.

Esquerra anuncia que en el Ple que es celebrarà demà dijous demanarà sobre l’estat d’aquesta subvenció i que consideraria “especialment greu” el fet de que s’hagués perdut.

COMUNICAT DE PREMSA D’ESQUERRA
DEMÀ DIJOUS 13, AL PLE MUNICIPAL, ESQUERRA DEMANARÀ SOBRE L’ESTAT DE LA SUBVENCIÓ DE LA PISCINA

El govern de CiU podria haver perdut una subvenció de 1milió d’euros per a la piscina coberta, amb la que ja es comptava en el pressupost

En la celebració del ple de l’Ajuntament de Taradell que ha de tenir lloc demà dijous 13, a 2/4 de 10 del vespre, el grup d’Esquerra demanarà a CiU que expliqui sobre l’estat de la subvenció de la piscina coberta, i demanarà responsabilitats si es confirmés la seva pèrdua definitiva, ja que tot apunta que aquesta pèrdua és deguda a un incompliment de les bases que la mateixa subvenció demanava.

La subvenció s’emmarcava dins del Pla d’inversions en Equipaments esportius de la Generalitat, i ascendia a 1.000.300 €, import que ja estava previst al pressupost per finançar la piscina. L’incompliment de les bases vindria donat per que l’obra s’hauria iniciat abans que el Consell Català de l’Esport hagués validat el projecte tècnic de piscina coberta de Taradell. La pèrdua d’aquesta subvenció seria un fet especialment greu per Taradell, atès que l’obra es troba iniciada, i obligaria a buscar finançament alternatiu amb urgència que suplís aquest milió d’euros, perdut per una gestió incorrecta de l’obra.

A més d’aquest assumpte, al ple es discutiran altres qüestions, com la sol•licitud de tres préstecs per valor de 1.350.000 euros.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments