Inici Actualitat Demà hi ha el Ple Ordinari de Desembre

Demà hi ha el Ple Ordinari de Desembre

0
COMPARTIR

Demà dijous a 2/4 de 10 del vespre, es celebra l’últim Ple de l’any a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Taradell. La sessió serà llarga ja que consta de 17 punts dels quals 14 són propostes de dictàmens.

Us passem l’ordre del dia previst.

Ordre del dia – Objecte de la Sessió

A) Propostes de dictàmens.

1.- Aprovar, si s’escau, l’acte de la sessió anterior.
2.- Aprovar, si s’escau, certificacions d’obres.
3.- Aprovar, si s’escau, l’adjudicació definitiva del concurs de la concessió administrativa de la gestió i explotació de la “Escola Bressol Municipal la Baldufa”
4.- Aprovar, si s’escau, l’expedient pel qual es donen de baixa crèdits deutors i obligacions reconegudes del pressupost 2007.
5.- Aprovar, si s’escau, la resolució de l’escrit d’al•legacions i del recurs de reposició interposats pel senyor Marc Iturrioz i Viadiu contra el dictamen núm. 3 del Ple del 13-09-2007 “Aprovar l’enderrocament d’obres no ajustades a la llicencia urbanística atorgada al senyor Marc Iturrioz i Viadiu. Expedient núm. 115/2004”
6.- Aprovar, si s’escau, la sol•licitud d’un préstec de 200.000 euros per al finançament de part del cost de l’obra local ordinària “Llar d’Infants Municipal La Baldufa de Taradell”, al mercat financer.
7.- Aprovar, si s’escau, la sol•licitud d’un préstec de 120.000 euros per al finançament de part del cost de l’obra local ordinària “Rda. Circumval•lació nord-est per a la millora dels accessos al Polígon Industrial Castellets i el Vivet, 2ª fase, 2ª etapa”, a la Caixa de Crèdit de Cooperació de la Diputació de Barcelona.
8.- Aprovar, si s’escau, inicialment la modificació del projecte tècnic “Urbanització del sector de la fàbrica Iglesias i vials adjacents, vial F i vial E1”
9.- Aprovar, si s’escau, l’adhesió de la corporació al conveni marc entre el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i l’Associació Municipal de Municipis i Comarques (ACM).
10.- Aprovar, si s’escau, inicialment l’expedient de desafecció d’un tram del camí veïnal i d’afectació d’un terreny com a camí veïnal substituint el tram desafectat, a la finca Els Castanyer situada a l’antiga finca Llagostera de Dalt.
11.- Aprovar, si s’escau, la ratificació de Decrets de l’Alcaldia.
12.- Aprovar, si s’escau, donar suport al Manifest “Avancem vers l’eradicació de la violència masclista”.
13.- Aprovar, si s’escau, inicialment la modificació de la plantilla de personal 2007.
14.- Aprovar, si s’escau, la moció d’Esquerra Republicana de Catalunya – Acord Municipal sobre el lliurament d’actes als regidors.

B) Mocions.

15.A.- Moció.

C) Comunicacions diverses al Ple i Control d’Òrgans Municipals.

16.- Comunicacions diverses al Ple.
17.- Control d’Òrgans Municipals, Precs i Preguntes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments