Inici Actualitat Arriba la 32a edició de la Fira de Santa Llúcia

Arriba la 32a edició de la Fira de Santa Llúcia

1
COMPARTIR

El diumenge més proper a la diada de Santa Llúcia sempre és l’escollit per fer la Fira de Santa Llúcia de Taradell i aquest any s’escau en el proper diumenge dia 16 ja que Santa Llúcia és el dia 13. Però les festes a la patrona de la capella taradellenca ja comencen demà, continuen dijous i s’acaben al final de setmana.

Demà dimarts a les 9 del vespre és fa la pregaria d’advent a la mateixa capella i dijous, festivitat de Santa Llúcia, a les 8 del mati s’oficia una missa a la capella en honor a la patrona amb el cant dels Goigs i a les 7 de la tarda es fa el rés del sant Rosari, també a la capella.

Diumenge de bon mati ja repicaran les campanes i de les 10 del mati fins a les 8 del vespre es podrà visitar la Fira on trobareu tota classe d’articles de Nadal. Durant el dia s’aniran fent diferents activitats a la Plaça i a la Capella.

Al mati, a 2/4 d’11 hi haurà una missa cantada per el cor parroquial i música de flauta i a la sortida de la missa hi haurà coca amb llonganissa i vi del bo per tothom. Com cada any, hi haurà un Ramet de la Sort. De les 12 a les 2 del migdia el grup de folk Mel i Mugró animaran la festa amb les seves cançons.

A la tarda les activitats organitzades començaran a les 5 de la tarda quan el Patge Reial farà presencia a la Plaça i recollirà totes les cartes del nens de Taradell que podran fins i tot passejar amb camell per la Plaça de les Eres. A 2/4 de 6, a dins la capella, els alumnes de l’escola de Música de Taradell oferiran un petit concert i a les 6 de la tarda es convidarà a tothom a un berenar popular amb torrades, all i botifarra.

Per acabar-ho d’adobar durant tot el dia hi haurà una exposició al carrer de l’església, dels carros que han participat en les sèries de TV3 “La Masia de 1907” i “Serrallonga” organitzada per els Tonis de Taradell que també instal•laran una “Nòria”, obra de Valentí Bosch.

També us volem fer saber que durant totes les festes de Nadal podreu visitar a la capella de Santa Llúcia un pessebre construït per en Joan Blancafort.


*Dibuix de la capella extret de la revista “La volta al món en 80 dies” (any II numero 1) del Col·legi de les Pinediques

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
11 desembre 2007 13:20

Aquest fulletó es bastant carrincló, no? I què me’n dieu dels poemes? Pffff…