Inici Actualitat Arriben 305.000 euros de la Diputació per pagar la piscina Coberta

Arriben 305.000 euros de la Diputació per pagar la piscina Coberta

1
COMPARTIR

Segons informa avui el diari digital osona.com, l’Ajuntament de Taradell ha signat un conveni amb la Diputació de Barcelona pel qual rebrà, mitjançant el programa de cooperació Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat (XBMQ), un ajut de 305.000 euros per la construcció de la piscina coberta que s’està fent al costat del pavelló.

Aquests 305.000 euros de la Diputació s’han de sumar als 396.599,12 euros que l’Ajuntament ja va rebre mitjançant un contracte de crèdit amb la Caixa de Manlleu el passat mes de setembre. Aquesta suma fa un total de 701.599,12 euros als quals s’haurà de sumar l’import que s’aconsegueixi de la venda dels solars que l’Ajuntament té a la Coma del Reig i que va decidir posar a subhasta el passat ple de novembre.

Recordem que l’import que inicialment és va demanar a la Diputació de Barcelona era de 1.146.599.12 euros però no va ser concedit perquè les subvencions d’aquest tipus tenen un topall de 750.000 euros. En el Ple de Juliol es va decidir demanar aquest nou conveni i també demanar el préstec esmentat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
28 novembre 2007 11:07

Aquesta noticia esta mal feta. Aquesta subvenció està concedida des del juliol del 2004, ara tot just han signat el conveni per ingressar-la, però no és nova.
La resta són préstecs que s’han demanat i que no tenen res a veure amb aquesta subvenció.