Inici Actualitat 50 anys de l’Agrupació Sardanista de Taradell

50 anys de l’Agrupació Sardanista de Taradell

0
COMPARTIR


Si ara fa 15 dies l’Esbart Dansaire celebrava els 50 anys, aquest cap de setmana qui els celebra és l’Agrupació Sardanista de Taradell i ho fa omplint la vila tot el cap de setmana de sardanes.

La primera ballada es farà dissabte a les 5 de la tarda a Can Costa i Font i anirà a càrrec de la Cobla Lluïsos de Taradell que estrenaran una sardana dedicada a l’efemeride. La resta del repertori la podeu consultar a la imatge inferior.

El diumenge al mati continuen els actes de celebració amb una Xocolatada popular a les 10 del mati a la Plaça de les Eres on hi hauran jocs per la mainada i acabarà amb una cercavila pels carrers de Taradell que comptarà amb la presencia dels Gegants, els bastoners i els Grallers de Taradell.

A les 5 de la tarda, altra vegada a Can Costa, la Cobla Montgrins ens oferirà un magnífic concert on hi podrem escoltar fins a 14 cançons. Després es farà un merescut homenatge als membres de les diferents juntes i es celebrarà amb un mica de coca i cava. Per acabar la celebració de l’aniversari, a les 7 de la tarda començarà l’ultima ballada del cap de setmana a càrrec de la mateixa Cobla Montgrins. Nou sardanes que també podeu consultar aquí sota. Bon cap de setmana!COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments