Inici Actualitat Avui Assemblea de la Plataforma per la defensa del Dipòsit de Can...

Avui Assemblea de la Plataforma per la defensa del Dipòsit de Can Costa

0
COMPARTIR

Darrerament ha sorgit a Taradell una Plataforma per la defensa del Dipòsit de Can Costa. Els promotors de la iniciativa són una colla de veïns de Taradell que creuen que cal fer alguna acció reivindicativa davant l’augment d’antenes de telefonia mòbil al capdamunt del dipòsit.

La iniciativa neix arrel de l’últim intent de l’Ajuntament de posar una nova antena al cim del dipòsit i ho fa, segons els seus promotors, amb esperit positiu ja que declaren que no volen anar en contra de res sinó a favor de que el dipòsit sigui considerat com a Patrimoni d’interès local al igual que la resta del Centre Cultural. És dona la circumstancia que quan la fabrica de Can Costa, actual Centre Cultural, va ser considerada Patrimoni d’Interès Local el dipòsit va quedar rarament exclòs d’aquest distintiu de protecció.

La veritat és que el dipòsit, que ja té dues antenes al capdamunt, és troba al mig del poble: està al costat de la guarderia municipal, de la biblioteca i del Centre Cultural i molt a prop de la residencia d’avis. Segons els promotors el fet d’afegir-hi antenes no suma la radiació sinó que la multiplica i cal fer una feina de sensibilització a la gent de Taradell sobre el mal que aquestes antenes poden suposar per la salut.

Els promotors ja han aconseguit de moment 80 firmes del veïns i aquesta nit, a les 8 del vespre, han convocat una assemblea informativa a Can Costa i Font oberta a tots els taradellencs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments