Inici Actualitat XXVIII Marxa Rupit – Taradell

XXVIII Marxa Rupit – Taradell

0
COMPARTIR


Diumenge es celebra la XXVIII marxa Rupit –Taradell que amb 43,5 km i 28 anys d’història s’ha convertit en una de les més clàssiques caminades de Catalunya.

La sortida es donarà a partir de 2/4 de 7 del mati i fins a 2/4 de 8 del pont de fusta de Rupit, tot i que si hi vols anar amb autocar has de saber que aquests surten de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 del mati de davant l’església de Taradell. L’arribada és al local del CET i hi ha temps per arribar fins a les 6 de la tarda.

La marxa no pretén ser una prova competitiva, sinó que té per objectiu donar a conèixer l’entorn de les Guillaries i Osona. Al llarg dels 43,5 km de recorregut, tot senyalitzat amb senyal de GR i PR, els participants es trobaran un total de 7 controls i 8 avituallaments en els quals els donaran menjar i veure, fins i tot el dinar.

Per saber com cal fer la inscripció i el preu de la mateixa o be per més informació podeu visitar la web del Centre Excursionista de Taradell.

Avui a la Biblioteca

D’altra banda i per completar l’agenda del cap de setmana val a dir que aquesta tarda a biblioteca s’està realitzant el segon taller de còmic manga per a joves a càrrec de l’Escola Joso i més tard, a les 8 del vespre, hi ha la xerrada del Grup de Defensa del Ter anomenada “El canvi Climàtic a Osona” i que s’emmarca en els actes organitzats per celebrar la Setmana de la Ciència.
Rèquiem de Mozart

Per acabar l’agenda del cap de setmana, volem recordar que demà dissabte a les 8 del vespre a Can Costa i Font podreu veure i sentir el concert, per Coral i Orquestra, del Rèquiem de Mozart a càrrec de la coral Sant Ignasi, la Coral Arquitectura i l’orquestra de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Esports

També volem recordar que tant futbol com hoquei juguen a casa aquest cap de setmana. El CP Taradell s’enfrontarà al CP Raspeig el dissabte a les 9 del vespre al Pavelló i l’endemà a les 12 del migdia la UD Taradell s’enfrontarà contra l’Escala al Camp Municipal de la Roureda.

El Grup de Trialers de Taradell per la seva part, disputarà aquest diumenge la prova numero 5 que va quedar aplaçada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments