Inici Actualitat Setmana de la ciència a la Biblioteca

Setmana de la ciència a la Biblioteca

0
COMPARTIR


Ahir va començar la setmana de la ciència a la biblioteca amb Ruskus Missió Espacial, una activitat pensada per a nois i noies de 8 a 10 anys que aplegar força mainada.

La setmana de la ciència es una iniciativa de la Fundació Catalana per la Recerca i l’Innovació que conta amb la col·laboració de les Universitats catalanes, l’IEC, el Consell Superior d’Educacions Científiques, l’Institut de Cultura de Barcelona, l’Associació Catalana de Comunicació Científica i el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Aquest any 2007 és celebra la 12ª edició que és dedica principalment al canvi climàtic

El Canvi Climàtic

Què és el canvi climàtic? Com està reaccionant i com reaccionarà a termini mitjà la Terra davant l’acció destructiva de l’ésser humà? Què és l’efecte hivernacle? Quines polítiques s’implementen per lluitar contra ell? Qui i com investiga al nostre país en el sector mediambiental? L’SC’07 és un marc privilegiat on esbrinar de forma propera i entenedora per als ciutadans i ciutadanes de Catalunya cap on va el planeta que deixarem per viure als nostres fills, tot responent a aquestes i moltes preguntes més. Podeu trobar més informació a la web: http://www.setmanaciencia.org/

Francesc Mauri el dijous

Al llarg d’aquesta setmana arreu de Catalunya s’estan celebran centenars d’actes, entre conferències, taules rodones, cursos, tallers i jornades de portes obertes. La Biblioteca de Taradell s’ha sumat a aquesta iniciativa i a banda de l’activitat d’ahir ha programat encara dues activitats més per aquesta setmana.

La primera dijous a les vuit del vespre quan el famós meteoròleg de TV3 Francesc Mauri, farà una xerrada titulada Els secrets del temps. La darrera el divendres a la mateixa hora amb el Grup de Defensa del Ter que ens parlarà de com esta afectant el canvi climàtic a Osona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments