Inici Actualitat El Bisbe de Vic de visita a Taradell

El Bisbe de Vic de visita a Taradell

0
COMPARTIR

El Bisbe de Vic, Monsenyor Romà Casanova i Casanova, esta de visita avui per Taradell. Al matí el bisbe acompanyat del mossèn de Taradell ha fet una visita a la Residencia dels Habitatges Tutelats Vilademany que ha aprofitat per visitar els malalts i visitar el complexe.

Després de dinar la comitiva episcopal té previst de visitar totes les capelles de la parròquia de Taradell: Sant Quirze de Subiradells a la urbanització de la Roca, L’ermita de Sant Joan del Prat o de Sant Joan del Colomer ubicada prop del Mas Colomer, la capella de Santa Maria de Montrodon al costat del Castell de Montrodon i l’ermita de Santa Llúcia al centre del poble, a la Plaça que porta el seu nom.

Habitatges Tutelats Vilademany
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments