Inici Actualitat Agenda del cap de setmana

Agenda del cap de setmana

0
COMPARTIR

Avui, Novel·la Negra

L’agenda del cap de setmana comença avui a les 8 del vespre a la biblioteca amb un xerrada sobre la novel·la negre i policíaca a càrrec de Paco Camarasa. Desprès, a les 21:30, es celebra el Ple corresponent al mes de novembre tal i com us vam anunciar ahir.

Respecte al Ple val a dir que el grup municipal d’ERC ha enviat una nota de premsa convidant a tots els mitjans de comunicació a assistir-hi perquè considera que avui es tractaran tres punts de suma rellevància com son l’aprovació d’una possible desviació pressupostaria en el pressupost d’aquest any, l’aprovació d’unes certificacions d’obres en curs que estarien “inacabades i mal gestionades” i l’aprovació de les ordenances fiscals del 2008.

Dissabte, Els Musicals

Per dissabte a 2/4 de 10 del vespre, l’associació Som Dones de Taradell organitza un espectacle sota el nom de “Els Musicals” al Centre Cultural Costa i Font.

i diumenge, VI Trobada d’amics de Cotxes i Motos Clàssiques

Diumenge es fa a Can Costa i Font la VI Trobada d’amics de cotxes i motos clàssiques. La trobada començarà a 2/4 de 10 del mati amb les inscripcions. Mentre es fan aquestes inscripcions tots els vehicles restaran aparcats al Carrer Catalunya i es podrà fer un tomb per contemplar-los. A partir de 2/4 d’11 del mati engegaran els motors i faran una volta per la comarca. Tornaran cap al migdia i com a cloenda faran un recorregut pel poble.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments