Inici Actualitat Neix un bloc amb l’obra de Molet Vila

Neix un bloc amb l’obra de Molet Vila

0
COMPARTIR


Eva Molet, la neboda del pintor taradellenc Molet Vila que ens va deixar l’any passat, ha engegat un bloc a internet amb l’objectiu de mostrar la pintura del seu tiet i també de poder mostrar una pinzellada de la seva vida.

El bloc està creat amb l’eina myspaces de Microsoft i és un recull de fotografies de la seva obra, posant l’accent en les seves darreres exposicions, i també de fotografies de la seva família i els seus amics. Amb aquest bloc la seva família vol homenatjar a títol pòstum la gran obra que el pintor de Taradell ens va deixar.

El bloc el trobareu a http://moletvila.spaces.live.com/ i des de dissabte passat ja està enllaçat a la pagina web de Taradell Bloc a la secció de blocaires del poble.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments