Inici Actualitat Cinc actors de GOTTIC a Serrallonga, la sèrie de TV3

Cinc actors de GOTTIC a Serrallonga, la sèrie de TV3

1
COMPARTIR
Aquesta setmana s’està realitzant el rodatge de Serrallonga, la mini sèrie de TV3 que explica la vida del llegendari bandoler de les Guilleries. La sèrie esta dirigida per Esteve Rovira i coproduïda per Oberon Cinematogràfica, Televisió de Catalunya i Televisión Española.

El passat mes de Juny es va realitzar el càsting a la universitat de Vic per escollir els extres que havien de figurar a la sèrie. Sis actors del grup de teatre GOTTIC de Taradell van superar les proves. L’Ivan Pujols, en Josep Miret, en David Orra, l’Enric Barba i la Leoni Caro son els actors de Taradell que aquesta setmana ja estan al poble de Santa Pau (La Garrotxa) gravant bona part de la sèrie.

Es dona la circumstancia que l’Ivan Pujols ja sap el que és fer de bandoler ja que aquest estiu va ser l’escollit per fer el paper d’en Tocasons. De la mateixa manera tant en Josep Miret com l’Enric Barba han format part de la seva quadrilla algun any. Val a dir que en Lluís Presseguer també va passar les proves però finalment no ha pogut anar a la filmació per problemes d’agenda.

A la foto veiem a l’Ivan Pujols fent de Tocasons al costat de Leoni Caro. A dalt a la dreta en Josep Miret fent de Bandoler

 
Santa Pau és, a la sèrie, el poble de Querós que actualment està desaparegut per culpa dels envasaments de Sau i Susqueda. Al Poble de Querós hi passa bona part de la història ja que hi havia el Mas Serrallonga que dona nom al bandoler i que era la masia d’on n’era la pubilla la seva dona. Recordem que en Serrallonga en realitat és deia Joan Sala i Ferrer i va néixer a La Sala de Viladrau l’any 1594. Més tard es va casar amb Margarida Serrallonga i Tallades que era la pubilla del mas Serrallonga de Querós .

El rodatge s’està fent al llarg de tota la setmana. Ahir, avui i demà s’estan gravant les escenes de dia aprofitant la llum del sol i l’horari de rodatge es de 7h a 19h. Dijous i divendres es gravaran les escenes de nit i els actors hauran de treballar de 19h a 7h del matí. Un total de 60 hores de gravació que de ben segur serviran d’experiència en els 5 actors taradellencs. Amb aquesta participació els 5 actors de GOTTIC s’uneixen als Tonis de Taradell que ja van participar al rodatge amb la cessió de carros, animals i altres materials del món rural.

…i tres més a El cor de la ciutat

Aquesta setmana hem pogut veure com en Jordi Font, també actor del grup GOTTIC, apareixia al capítol de dilluns de El cor de la ciutat interpretant a un okupa que, juntament amb la K i d’altres companys de sostre, han ocupat Can Sarró i volen celebrar-hi una Castanyada.

En Jordi no és el primer taradellenc que apareix a la sèrie ja que anteriorment l’Enric Barba i l’Eva Molet ja hi havien aparegut, com tampoc serà l’últim, ja que en David Orra ja ha gravat un parell de capítols més i un altre actor de la companyia ja està apunt per fer-hi de policia.

TV3 té una bona pedrera a Taradell, Felicitats al GOTTIC!

Jordi Font fent de fiscal a la festa d’en Tocasons
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
18 octubre 2007 11:20

l’Eva Molet tb va sortir el cor