Inici Actualitat Els Trialers ja tenen web

Els Trialers ja tenen web

0
COMPARTIR

Des d’aquest cap de setmana el grup de Trialers de Taradell ja disposa d’una web a Internet. La web, que està en format de bloc, la trobareu a http://trialerstaradell.blogspot.com/ i una vegada dins hi podreu consultar la puntuació de cada prova i la classificació general de les 3 categories diferents.

A dia d’avui, amb 6 proves disputades al llarg d’aquest any i a manca de només dues per acabar, la categoria A va encapçalada per en Gerard Grau amb 95 punts, seguit d’en Toni Vazquez amb 77 i d’en Xevi Roca amb 61 punts.

La categoria B l’encapçala en Xevi Pedrosa amb 89 punts, el segueix en Santi Anglada amb 77 punts i a la tercera posició hi ha un doble empat a 59 punts que comparteixen en Lluis Reig i en Jaume Muntal.

I finalment la Categoria C està encapçalada per en José Andrades amb 89 punts i seguit d’en Manel Alcubierre i en Joan Areñas amb 68 i 55 punts respectivament.

A la web també hi trobareu vídeos de motos de trial, fotografies i propostes per fer diferents proves. Des de Taradell Bloc felicitem el grup de Trialers de Taradell per aquesta incursió a la xarxa i ens comprometem a seguir-los d’aprop per saber qui s’acaba imposant.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments