Inici Actualitat Derrotes del Taradell de Futbol i Hoquei

Derrotes del Taradell de Futbol i Hoquei

0
COMPARTIR

Mala jornada per els equips sèniors de futbol i hoquei de Taradell. El Club Pati Taradell va perdre dissabte al Pavelló Municipal per 0 a 2 contra el C.P. Sitges Arian que entrena l’ex-entrenador del Barça Carlos Figueroa i que es posa al capdavant de la classificació essent un seriós aspirant a l’ascens.

Per la seva banda la Unió Deportiva Taradell també ha perdut avui, a la Roureda, per 0 a 2 davant del Bellavista Milan. Amb aquesta derrota el Taradell es situa a la part baixa de la classificació amb només 4 punts.

La setmana vinent el C.P. Taradell es desplaçarà a la pista del SHUM Maçanet, el partit està previst per el dissabte a les 21:30. La U.D. Taradell es desplaçarà al camp del Vilassar de Dalt que és el cuer de la categoria.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments