Inici Actualitat L’alcalde de Taradell és el nou President de la Mancomunitat La Plana.

L’alcalde de Taradell és el nou President de la Mancomunitat La Plana.

0
COMPARTIR

El passat 5 de setembre es va nomenar a Lluís Verdaguer, Alcalde de Taradell, com a nou President de la Mancomunitat La Plana en substitució de l’Alcalde de Malla, Jordi Baucells. Tot i que ja fa més d’un mes del nomenament, des de Taradell Bloc encara no us ho havíem explicat.

La Mancomunitat La Plana es un organisme intra-municipal que està gestionat de forma mancomunada per els 12 municipis agrupats, als quals ofereix els seus serveis. Els municipis son Taradell, Tona, Balenyà, Seva, Aiguafreda, Sant Martí de Centelles, Folgueroles, Viladrau, Muntanyola, El Brull, Malla i Santa Eulàlia de Riuprimer.

La gestió de diferents serveis mitjançant la Mancomunitat permet que els 12 pobles puguin compartir i oferir uns professionals i uns serveis que s’hi s’haguessin d’entomar des de cada municipi serien força inviables i econòmicament insostenibles. Aquests serveis s’agrupen en 5 arees diferents: Medi Ambient (Recollida i reciclatge), Serveis Socials, Serveis Funeraris, Dinamització Comercial i Servei de Joventut (Punts Joves)..

La Mancomunitat disposa d’una gerència que porta la gestió diària de l’organisme. La tasques del President són de control i seguiment d’aquesta gestió per una banda i sobretot, per una altra banda, son tasques bàsicament institucionals i de representació de l’entitat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments