Inici Actualitat Demà, Ple d’Octubre

Demà, Ple d’Octubre

0
COMPARTIR

Demà a 2/4 de 10 del vespre, com cada primer dijous de cada mes, hi ha Ple a l’Ajuntament de Taradell. Per aquest Ple hi ha previstes 5 propostes de dictàmens a aprovar, un apartat de mocions on destaca una moció que presentarà ERC i l’apartat de comunicacions i control d’òrgans.

Respecte a la moció que vol presentar el Grup Municipal d’Esquerra, els regidors del grup republicà volen demanar a l’equip de govern que signi un conveni de col•laboració amb el Tac-Osona per tal de que aquests s’ocupin del manteniment de les zones enjardinades de Taradell.

Segons el grup d’ Esquerra, l’Ajuntament faria una bona tasca social ja que el TAC-Osona és un Centre de Treball de l’associació de Sant Tomàs que es dedica a la reinserció laboral de persones discapacitades i que realitza tasques de manteniment i serveis de jardins públics.

L’Ordre del dia del ple de demà, és el següent:

A) Propostes de dictàmens.
1.- Aprovar l’acte de la sessió anterior.
2.- Aprovar certificacions d’obres.
3.- Aprovar inicialment l’expedient número 2 de modificació de la plantilla de personal 2007.
4.- Aprovar conveni amb Gas Natural SDG S.A. relatiu a la unitat d’actuació número 1 “Fabrica Iglesias”.
5.- Aprovar la resolució d’un escrit d’al•legacions a l’aprovació inicial del plec de clàusules administratives particulars i d’explotació per a l’adjudicació de la concessió administrativa de la gestió del servei públic municipal “Escola Bressol Municipal la Bressola”.

B) Mocions.
6.a.-Moció.

C) Comunicacions diverses al ple i control d’òrgans municipals.
7.- Comunicacions diverses al ple.
8.- Control d’òrgans municipals, precs i preguntes.

Comunicat de premsa d’ERC

EL GRUP MUNICIPAL D’ESQUERRA A L’AJUNTAMENT DE TARADELL DEMANARÀ A L’EQUIP DE GOVERN LA SIGNATURA D’UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB TAC-OSONA.

Durant la celebració del proper ple, que tindrà lloc aquest pròxim dijous 6 d’octubre, el grup d’Esquerra sol·licitarà a través d’una moció, que haurà de ser votada, que l’Ajuntament de Taradell signi un conveni de col·laboració amb TAC Osona, associació que treballa per a la reinserció laboral de persones discapacitades i que realitza, entre altres, tasques de manteniment i serveis de jardins públics.

D’aquesta manera , el grup d’Esquerra vol intentar solucionar les dificultats que s’observen a Taradell per mantenir en les millors condicions les diferents zones ajardinades, dificultats que va admetre en el passat ple l’equip de govern de CiU. Aquest conveni, doncs, permetria tenir net i endreçat l’espai públic i alhora compliria una finalitat social, col·laborant amb aquesta associació. Al mateix temps, alliberaria els actuals treballadors de la brigada municipal, que cada dia han de realitzar més tasques i, en conseqüència, no poden dedicar-hi el temps necessari.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments