Inici Actualitat Comencen les obres del nou hotel

Comencen les obres del nou hotel

2
COMPARTIR

Finalment Taradell tindrà de nou un Hotel. Ja fa uns dies que han començat les obres d’aquest nou equipament que tindrà 3 estrelles disposarà de 21 habitacions, un menjador per 80 comensals, un bar – cafeteria, una sala per conferencies i reunions i un garatge al soterrani per a 30 cotxes. L’hotel esta situat al bell mig de la urbanització, just al costat de la capella de Sant Quirze.

Malgrat que la urbanització de La Roca pertany a la primera etapa de la transició i no va ser gens ben projectada a nivell de serveis i equipaments públics, si que va deixar aquest espai precisament per aquesta fi. Així l’Hotel de La Roca s’afegirà al Càmping La Vall i a poques cases de Turisme Rural en l’oferta turística taradellenca.


Protestes d’alguns veïns

Un grup de veïns de la Roca encapçalats per Jordi Puig i sota el nom de col•lectiu La Roca Residencial han començat una campanya per tal de que aquest hotel no pugui tirar endavant. Les queixes principals que aporten son el soroll i la mala olor que pot portar aquesta instal•lació, el trencament de la tranquil•litat i també la possibilitat que aquest hotel es converteixi en el futur en un casa de cites o un geriàtric.


Un nou Hotel en projecció

Segons sembla aquest no serà l’únic hotel que hi haurà a Taradell. Quan s’aprovi el POUM hi haurà més terrenys requalificats com a serveis i és força possible que hi hagi una nova iniciativa per la construcció d’un nou establiment hoteler, aquest cop al costat de la Rotonda de la T.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
JORGE
7 novembre 2007 12:00

RECTIFICACIO

En el meu comentari anterior hi ha un error. La data de la comissió de govern de l’ajuntament no es 6 d’agost sinó 3 de setembre. Tot plegat no canvia massa però hi ha que se fidel a la realitat

Jordi Puig i Martin

JORGE
7 novembre 2007 9:40

HOTEL A TARADELL: NEGOCI PER UN, PERJUDICI PER MOLTS Ja que el meu nom apareix en la informació sobre el hotel que s’està construint a La Roca, cal que tothom sàpiga els arguments que s’han exposat al Ajuntament i que o be han desestimat amb arguments tan poc convincents com erronis o que encara no han contestat. Al final d’aquest escrit trobareu el document que vaig adreçar al Ajuntament en data 13 d’agost. L’ultima noticia, que vaig rebre per correu certificat el passat dia 31 d’octubre es que la Comissió de Govern del dia 6 d’ Agost va decidir adreçar-lo… Llegeix més »