Inici Actualitat Titelles, Gegants i Caminades

Titelles, Gegants i Caminades

0
COMPARTIR
Agenda
Aquest diumenge al mati hi ha un parell de propostes interessants a la vila de Taradell.

Diumenge, Caminada popular contra la MAT

Per començar a les 9 del mati, el Centre Excursionista de Taradell i la Plataforma No A la MAT – Osona, ens proposen una caminada popular d’uns 10 kilòmetres que recorrerà les zones per on volen passar les línies d’alta Tensió.

La caminada es gratuita i apta per totes les edats. La sortida serà a la Plaça de les Eres i durant el recorregut hi haurà diversos punts d’avituallament on s’aprofitarà per explicar l’efecte que tindrà la nova línia sobre l’ecosistema i el paisatge.

Cal que tots anem prenent consciencia d’aquest fet i ens solidaritzem amb aquesta iniciativa. Vine a Caminar!

Diumenge, XIV Trobada de Gegants, Capgrossos i Grallers

A les 9 també comença l’altre acte important del diumenge: la XIV Trobada de Gegants, Capgrossos i Grallers.

Està previst que de les 9 a les 11 vagin arribant els Gegants i les Gegantes de les 30 colles geganteres convidades es vagin “plantant” al llarg de tota la Ronda dels Vilademany. A les 11 del mati començarà la cercavila encapçalada pels gegants de Taradell, en Guillem de Mont-rodon i la Tiburgeta de Taradell.

El recorregut anirà pel carrer de la Batllia, el Carrer de la Vila, la Plaça, el Carrer del Joc de la Pilota, el Passeig Domènec Sert, la Carretera de Mont-rodon i acabarà a la Plaça de la Carpa. En aquest moment es farà la presentació de les 30 colles i el repartiment dels records. Cap a 2/4 de 2 del migdia es celebrarà el Bon Comiat i es donarà l’acte per finalitzat.

Avui Titelles Naip a la Biblioteca

D’altra banda, avui a les 6 de la tarda i a la sala infantil de la Biblioteca la gent de Titelles Naip ens obsequiaran amb l’explicació del conte “El llibre de la Selva” de l’escriptor britànic Rudyard Kipling.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments