Inici Actualitat Cursos de Català a Taradell

Cursos de Català a Taradell

0
COMPARTIR


L’Ajuntament de Taradell, juntament amb el Consorci per a la Normalització Lingüística, ha organitzat per aquest any uns cursos de català, tant per catalanoparlants com per no catalanoparlants.

Els cursos seran de tres nivells diferents: nivell intermedi, nivell suficiències i nivell superior i les inscripcions, que van començar el dia 12, acaben demà dimecres. Les proves de nivell és faran aquest dijous de 4 a 7 de la tarda a l’escola l’Arpa i el dia 8 d’octubre està previst que comencin les classes.

Si et vols inscriure encara hi ets a temps però t’has d’afanyar molt. Ho pots fer a l’Ajuntament o be a la Biblioteca Antoni Pladevall.

Àbac, un nou centre de reforç escolar

Parlant d’educació també val a dir que el proper 13 d’octubre s’inaugura un nou centre de reforç escolar a Taradell.

El centre, que s’anomenarà Àbac, és un iniciativa de dues joves mestres del poble, la Gemma i la Núria, que hi faran classes de reforç i ampliació, estudi guiat, servei psicopedagògic i també funció tutorial fent el seguiment de l’alumne entre els professors del centre i el seu tutor.

Des de Taradell Bloc els animem en aquest nou repte. Molta sort Gemma i Núria. Més informació: http://centreabac.blogspot.com/

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments