Inici Actualitat Maria Mercè Marçal i Clementina Arderiu

Maria Mercè Marçal i Clementina Arderiu

0
COMPARTIR

Aquest vespre a les 10 de la nit a Can Costa i Font la companyia Tint Teatre presenta “El meu amor”. L’espectacle esta dirigit per David Sala i està basat en poemes de l’escripora de Ivars d’Urgell Maria Mercè Marçal. Com a rapsodes intervindran Pilar Estany, Anna Maluquer, Miquel Vilardell i el mateix David Sala.

Caterina Arderiu

D’altra banda avui a les 6 de la tarda l’associació SOM DONES recordarà a Clementina Arderiu, l’escriptora que va passar un parell d’anys a Taradell amb el seu home, el també poeta i traductor Carles Riba. L’homenatge serà en forma de ruta que sortirà del barri de la Madriguera i anirà cap al centre del poble per anar a la Can Madriguera.

La parella de poetes van viure l’any 47 i 48 a aquesta casa que es troba al carrer de la Vila cantonada amb la plaça del Gili, just davant de l’estanc i la sabateria.


COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments