Inici Actualitat III Memorial Joan Roma i Molet

III Memorial Joan Roma i Molet

1
COMPARTIR

Aquest diumenge la Unió Deportiva Taradell tornarà una any més a recordar i homenatjar a en Joan Roma i Molet tot celebrant el III Torneig Memorial que porta el seu nom.

En Joan Roma va ser tota una institució al club taradellenc on s’hi va formar com a jugador i on desprès d’una prolífica carrera que el va portar a jugar la Primera Divisió amb el desaparegut Club Deportiva Condal i amb el Real Jaen CF, hi va acabar fent d’entrenador amb especial atenció al futbol base.

Roma també va jugar a d’altres equips, entre els quals la UE Sans i la UE Vic a la qual també va entrenar al igual que al AEC Manlleu. També val a dir que junt amb Lluís Rovira va ser l’autor de la Història de la U.D. Taradell en motiu del 50è aniversari.

Al Torneig d’aquest any s’hi han convidat els equips de les categories Benjamí i Pre-Benjamí del FC Barcelona, el UE Gavà, el CE Ricoh Premià, el UE Campdevànol i CE Mataró a banda dels equips de la UD Taradell.

El torneig començarà a jugar a les 9 del mati al camp municipal de la Raureda i durant tot el dia es faran els partits classificatoris. A partir de 2/4 de 7 de la tarda es faran totes les finals i a les 7 de la tarda hi ha prevista l’entrega de premis.

COMPARTIR

1
Deixa un comentari

avatar
1 Fils de comentarirs
0 Respostes
0 Seguidors
 
Comentari més actiu
Missatge més comentat
1 Autors
king Autors recents
  Subscriu-te  
més nou més antic més votat
Notifica
king
Convidat

Great idea for a blog. Keep it up!! 🙂

Finance

Debt Consolidation
Finance Dollar

Get Easy Loan