Inici Actualitat Que hi fan aquí?

Que hi fan aquí?

1
COMPARTIR

Molts de vosaltres haurem vist com a l’entrada del poble venint de Malla, just abans del garatge de Can Prat, s’hi estan tallant arbres i s’hi esta fent com una gran esplanada. Potser fins i tot us haureu preguntat: “Que hi fan aquí?”

Doncs la veritat es qui conflueixen dues adequacions diferents. Per una banda, ja fa temps que tota la terra que es treu de les obres de la nova piscina coberta s’està abocant en aquell espai, això es degut a un acord al qual han arribat l’empresa constructora de la Piscina i el pagès propietari del terreny per tal d’ampliar la zona agrícola d’aquest segon.

Posteriorment al costat d’aquest nou camp, des de la setmana pasada uns operaris s’hi han posat a treballar tallant arbres i netejant l’espai. En aquest cas es tracta d’unes obres de manteniment de la línia elèctrica i el que fan es tallar tots els arbres que hi ha sota i netejar el sotabosc fent un tallafocs per prevenir de futurs incendis.COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
king
22 setembre 2007 11:43

Great idea for a blog. Keep it up!! 🙂

Finance

Debt Consolidation
Finance Dollar

Get Easy Loan