Inici Actualitat La Delegació del Govern interposa un recurs administratiu contra l’Ajuntament de Taradell...

La Delegació del Govern interposa un recurs administratiu contra l’Ajuntament de Taradell pel tema de la MAT

3
COMPARTIR

La Delegació del Govern va interposar aquest estiu un recurs administratiu contra la resolució numero 2 del Ple extraordinari del mes de Juliol en la qual l’ajuntament de Taradell va aprovar l’oposició a l’aixecament de les actes prèvies a l’ocupació dels terrenys afectats per la Línia de Molta Alta Tensió (MAT). En el Ple celebrat ahir el consistori taradellenc va decidir personar-se contra el recurs i nomenar advocats i procuradors perquè defensin al poble en la causa esmentada.

Apareixen unes estaques sospitoses

D’altra banda, ahir també es va comentar en el Ple el fet de que s’han vist unes estaques sospitosament clavades al terra en terrenys del terme de Taradell que podrien haver estat plantades per treballadors de Red Eléctrica Española i que serien les primeres marques d’una futura torre de la MAT o be del traçat de la mateixa. L’alcalde va demanar la col•laboració de tothom per tal de vetllar aquests fets en el nostre terme ja que REE no pot començar les obres d’esquena a la llei. Recordem que tant a Folgueroles com a Tavèrnoles aquest ha estat la manera que han utilitzat per començar a fer els primers forats.

Demà Cercavila contra la MAT

La Plataforma No a la MAT – Osona ha organitzat per aquest dissabte a la tarda una Cercavila contra la MAT amb el lema de: “El teu silenci es la teva complicitat”. La manifestació de protesta, que transcorrerà al llarg del Mercat de la Musica Viva de Vic, començarà a la Plaça del Carbó (al principi del Passeig) a les 7 de la tarda. Ahir durant el Ple també es va recordar aquest fet i es va convidar a tothom a que hi assistís.

Un cementiri a Tavèrnoles

L’ultima iniciativa de la Plataforma No a la MAT – Osona la van fer aquest dimecres a la tarda i va ser un acte simbòlic de rebuig a El Foquers (Tavèrnoles), espai on REE ha fet els primers forats per plantar les primeres torres sense un previ avis als ajuntaments. L’acte, al qual pertanyen aquestes fotos, ha consistit a farcir de sorra i palla els forats fets per REE i ha simular un cementiri amb cartells de denuncia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
king
22 setembre 2007 11:46

Great idea for a blog. Keep it up!! 🙂

Finance

Debt Consolidation
Finance Dollar

Get Easy Loan

Anònim
Anònim
15 setembre 2007 23:49

Avui he anat a la cercavila i no he vist ni un regidor de Taradell!!! ho van dir al Ple?quina barra!!! estic emprenyat!!!

Anònim
Anònim
15 setembre 2007 16:20

jo no estic a favor de la MAT, crec q es una animalada i q no es pot permetre, peró també crec q el mercat de musica viva es per fer musica i no per protestar per temes q res hi tenen q veure. Si es fes un esdeveniment en contra de la MAT i algú i anés amb un altre tema, de ben segur q no faria cap mena de gracia. Cada cosa al seu lloc, hi ha espais i temps per a fer-ho i no es bo aprofitar la feina d’altres per reivindicar temes q no venen al… Llegeix més »