Inici Actualitat Avui reunió d’ex-dansaires de l’Esbart Sant Genís per preparar el 50è Aniversari

Avui reunió d’ex-dansaires de l’Esbart Sant Genís per preparar el 50è Aniversari

0
COMPARTIR

Avui a 2/4 de 10 del vespre estan convocats al local de l’Esbart Sant Genís tots els ex-dansaires que han passat per aquesta entitat per tal preparar la commemoració del 50é Aniversari que es celebrarà el proper mes de novembre.

La idea es poder organitzar una gran ballada el proper 10 de novembre amb tots els ex-dansaires que hi vulguin assistir. Avui es reunirà tota la gent disposada a col•labora-hi i es faran els grups necessaris.

Si has estat ex-dansaire i vols participar de la festa no ho dubtis i ves avui a la reunió.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments