Inici Actualitat La Junta del Parc d’Esports denúncia amenaces de mort

La Junta del Parc d’Esports denúncia amenaces de mort

0
COMPARTIR

La Junta del Parc D’Esports de Taradell (PET) ha enviat aquest estiu una carta a tots els socis en la qual denuncien haver rebut amenaces de mort per part d’un grup d’individus als que van haver d’expulsar de les instal·lacions.

A la carta expliquen als socis que degut a aquestes circumstancies s’han vist obligats a contractar una empresa de seguretat i a extremar les mesures de seguretat interna. Una de les mesures que s’han hagut d’aplicar, tal com expliquen en la missiva, ha estat la d’identificar tots els visitants que entren i surten del Parc d’Esports i identificar-los amb una polsera de colors, també ha calgut posar vídeo-càmeres de seguretat.


La junta lamenta i demana disculpes als socis per si aquestes mesures els poden fer sentir vigilats i coartats. També els demana suport argumentant que aquesta ha de ser un lluita d’una massa social contra uns individus i no d’una junta concreta. En cas de no sentir-se recolzats, diuen, que es veuran forçats a dimitir.

A continuació us reproduim la carta enviada als socis. Si feu dos clics damunt de la imatge la podreu llegir millor.


COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments