Inici Actualitat Demà es celebra el ple de setembre

Demà es celebra el ple de setembre

0
COMPARTIR

Demà a les 2/4 de 10 del vespre es celebrarà el Ple corresponent al mes de setembre. En aquest Ple està previst, entre altres coses, fixar les festes locals de Taradell per l’any vinent, aprovar certificacions d’obres i fins i tot un enderrocament, aprovar el plec de clàusules per l’adjudicació del servei de la nova guarderia, aprovar l’adjudicació definitiva del crèdit de les obres de la piscina i també tirar endavant la defensa contra un recurs contenciós administratiu que ha posat la Delegació del Govern per l’afer de la MAT.

Els punts previstos a l’ordre del dia son els següents:

A) Propostes de dictamen.
1.- Aprovar l’acta de la sessió anterior
2.- Aprovar certificacions d’obres
3.- Aprovar l’enderrocament d’obres no ajustades a la llicencia urbanística atorgada al senyor Marc Iturroz i Viadiu, expedient nums. 115/2004.
4.- Aprovar la proposta de fixació de les festes locals de Taradell per a l’any 2008.
5.- Aprovar el plec de clàusules administratives particulars i d’explotació per l’adjudicació de la concessió administrativa de la gestió del servei públic municipal “Escola Bressol la Baldufa”, i la convocatòria de la licitació mitjançant concurs públic.
6.- Aprovar l’adjudicació definitiva del contracte de crèdit de 396.599,12 euros per les obres de construcció de la piscina coberta a la zona esportiva de Taradell.
7.-. Aprovar la personació en el recurs contenciós administratiu núm. 449/2007-S interposat per la delegació del govern contra la resolució núm. 2 del Ple extraordinari i urgent del dia 12 de Juliol de 2007 i de nomenament d’advocats i procuradors.

B) Mocions.
8.- Moció

C) Comunicacions diverses al ple i control d’òrgans municipals.
9.- Comunicacions diverses al ple.
10.- Control d’òrgans municipals, Precs i preguntes

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments