Inici Actualitat Ràdio Taradell estrena la nova temporada el 17 de setembre, amb novetats

Ràdio Taradell estrena la nova temporada el 17 de setembre, amb novetats

0
COMPARTIR


El proper dilluns 17 de setembre, Ràdio Taradell estrenarà la nova programació, corresponent a la temporada 2007-08. Una temporada que l’emissora prepara amb especial il·lusió, perquè el 23 d’abril de l’any vinent Ràdio Taradell celebrarà el seu 25è aniversari. És per això que cada setmana, l’emissora dedicarà dues hores a recordar aquests 25 anys, recuperant antics i mítics programes i fent tertúlies amb antics i actuals col·laboradors de l’emissora. La intenció és recuperar en pocs minuts cada setmana aquests 25 anys de Ràdio Taradell.

La programació d’aquest any també presenta d’altres novetats. És el cas, per exemple, d’un programa que recordarà grans concerts de la música rock, un programa d’imitacions i també un programa esportiu que s’emetrà diumenge al vespre per fer balanç de la jornada esportiva del cap de setmana, tant dels equips de futbol i d’hoquei de Taradell com també del Barça, l’Espanyol… i els que convingui. En la graella de Ràdio Taradell, es mantindran espais habituals com “El cargol de fuck”, “Distroxtion”, “Disc ratllat”, “Clipet i cia.”, “Som i serem”, “Mitja part”, “Te’n recordes?”, “Els 30 exitats”, “Pop music rock”, “Fem dissabte”, “L’andana”, “El padrí”, “Estudi 80”, “Freqüència tropical” o “Retalls”.

Esports i informació

Ràdio Taradell vol potenciar aquesta temporada les retransmissions esportives. A banda de retransmetre en directe els partits del Taradell de futbol, que juga a Preferent, aquest any l’emissora també seguirà de prop els partits del primer equip del Club Patí Taradell, que aquesta temporada jugarà a la Primera Divisió Nacional d’hoquei patins. En aquest cas, però, de moment, només es retransmetran en directe els partits que es jugaran a casa. És la principal novetat d’aquest any, després d’un anys de retransmetre en directe els partits de futbol amb gran èxit.

D’altra banda, Ràdio Taradell també potenciarà la vessant informativa. Cada dissabte, a “L’informatiu”, que s’emetrà a les 2 del migdia, repassarà tota l’actualitat de Taradell, actualitat que també podeu seguir a través d’aquesta pàgina web. A més, com ja és habitual, Ràdio Taradell seguirà retransmetent en directe els plens municipals.

La temporada 2007-08 s’allargarà fins a finals del mes de juny. A més, a banda de la programació regular, Ràdio Taradell continuarà amb la voluntat d’oferir programes especials en festes com la dels Tres Tombs o dels Tonis, així com durant el mes d’abril per commemorar el 25è aniversari. L’espai “El concurs de Reis” també tornarà puntual a la cita el 6 de gener.

Ràdio Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments