Inici Actualitat Vídeos d’actuacions a les carpes

Vídeos d’actuacions a les carpes

0
COMPARTIR

Anem omplint aquesta darrera setmana d’agost amb vídeos i fotos de la Festa Major. Un element atractiu de la Festa, que cada any aplega més gent, son totes les activitats que organitza el Consell de la Joventut de Taradell al Bosc del Pujoló. Aquest any s’han reunit a les carpes del bosc de Taradell més de 5000 persones entre les 4 nits de concerts que hi ha hagut.

Buscant per el youtube hi ha fins a 3 vídeos diferents que pertanyen a aquesta festa. Podem trobar una cançó de Deskarats i dues de Synchronycity que deurien gravar els aficionats a aquestes bandes el dijous 23 d’Agost.

Més que un club de Deskarats (3:25)

Message in a bottle de Synchronicity (4:09)

Roxanne de Synchronicity (1:43)

Paintball

D’altra banda el divendres a la tarda, al mateix Pujoló i també organitzat per el CJT juntament amb el Punt Jove, es va celebrar el 1er Concurs de Paintball al qual pertanyen aquestes fotos:
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments