Inici Actualitat Enquesta sobre la programació de la Festa Major 2007

Enquesta sobre la programació de la Festa Major 2007

0
COMPARTIR

A mitjans del passat més d’agost vam posar en marxa una enquesta per primera vegada en aquesta web. Preguntàvem als lectors si els agradava o no la programació de la Festa Major 2007.2 de cada 3 votants han dit que SI

El passat dilluns era l’últim dia per poder votar i 50 usuaris diferents (l’enquesta només permet un vot per maquina) havien emès el seu parer. Durant aquests 12 dies que ha durat l’enquesta un 66% dels votants, concretament 33 persones, ens han dit que si, que els hi agradava la programació de la Festa Major, i un 34%, que significa 17 persones, han dit no.

Amb aquesta enquesta hem encetat aquesta nova secció. Aquesta setmana us preguntarem si us ha agradat la festa d’en Tocasons 2007 i la setmana vinent canviarem la pregunta. Si tens algun suggeriment sobre que t’agradaria demanar ens el pots enviar per mail.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments