Inici Actualitat Ivan Pujols, Toca-sons 2007

Ivan Pujols, Toca-sons 2007

0
COMPARTIR

Una de les primeres sorpreses d’aquest Toca-sons era qui seria el 15è Toca-sons! a les 18:30 de la tarda ha quedat resolta i l’Ivan Pujols, amb els seus bandolers, han entrat al Mercat Medieval a fer de les seves.

L’Ivan Pujols, té actualment 35 anys i és membre del Grup de Teatre GOTTIC de Taradell. Aquesta experiència teatral li anat perfecte per encarnar el personatge de Toca-sons que ha resolt amb molt bona nota.

Desprès del Mercat, la quadrilla del bandoler ha anat cap a la Plaça de les Eres on s’ha capturat el delinqüent i se l’ha portat a jutjar a Can Costa. Malgrat que ha estat condemnat per un jurat popular, de cop i volta hi hagut una invocació a les forces de la natura que han aparegut espectacularment de dalt del dipòsit de l’aigua de Can Costa de manera i han alliberat el Bandoler davant l’estupefacció de la gent que ha omplert els jardins de Can Costa.

Avui hem vist un aniversari bonic, 15 anys de Toca-sons celebrats amb alegria, estil, dignitat i molt bona feina. Felicitats a tots els que l’han fet possible.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments