Inici Actualitat Avui arriba en Toca-sons!

Avui arriba en Toca-sons!

0
COMPARTIR

Com cada 25 d’agost, dia de Sant Genis, avui arribarà en Toca-sons a Taradell. Ahir ja ens ho va fer saber el agutzil que acompanyant del sometent ho va anar pregonant per el poble.

Avui es un dia important a Taradell, el dia central de la Festa Major. Si sortiu ara i aneu cap als voltants de la Sagrera trobareu el tradicional Mercat del segle XVII que ja ens ambientarà en la festa. A les 11 hi ha la cercavila amb els gegants i els grallers de Taradell i a les 11:30 l’Ofici Solemne a l’Esglesia. El mati acabarà amb les Sardanes-Vermut a la Font Gran.

Cap a ls vols de les 6 de la Tarda s’espera que arribi en Toca-sons. Des de les 2/4 de 4 ja sentirem el toc del sometent des del campanar i a 2/4 de 6 hi ha preparada una festa a la Plaça de les Eres amb la presencia del Gegant d’en Tocasons.

Avui també hi ha partit de futbol de Festa Major, el segon equip del Taradell s’enfontrarà amb el Roda a les 6 de la tarda. Per acabar com cada dia al Pujoló hi haurà sarau a partir de les 11 de la nit i a Can Costa el Concert del Pont d’Arcalis i les violines.

Els actes d’ahir van estar marcats per la pluja però es van poder fer tots. El concert, les sardanes i les serenates a càrrec de la Principal de la Bisbal van reunir a molta gent a Can Costa i al Residencia. 18 equips es van disparar al 1er concurs de Paintball del Pujoló i a la nit, malgrat que els concerts van començar més tard a causa de la Pluja, es van poder fer amb l’assistència de molta gent.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments