Inici Actualitat El Pregó

El Pregó

0
COMPARTIR

Ahir a la nit es va fer el pregó de la Festa Major d’aquest any a càrrec del esquiador de Taradell Ramon Homs i Miralpeix. En Ramon va fer un pregó molt emotiu a on va explicar la seva experiència de vida des de que es va tenir l’accident de moto que li malmetre el braç esquerra.

En el pregó va repassar de manera sincera la seva vida i va fer un agraïment molt especial a tota la seva família i a tots els qui tant l’han ajudat. Finalment també va explicar la seva experiència als Jocs Olímpics i va acabar amb una cançó de Queen “The Show Must Go On” (El show ha de continuar) aconsellant a la multitud de gent que es va aplegar a la sala de Can Costa de que cal viure el dia a dia i cal ser sempre optimistes. Tota una lliçó. Properament esperem publicar integrament el pregó.

Després va ser l’alcalde qui va agafar la paraula per estrenar-se amb el primer discurs de Festa Major. En Lluís Verdaguer va fer un parlament posant l’accent en les 50 entitats que hi ha a Taradell i fent un reconeixement a tota la feina que fa el munt de persones que les formen.

La Pubilla

Ahir també es va saber qui serà la pubilla d’aquest any. Aquest any passat ha estat la Berta Serra que ahir va acabar el mandat amb la petició que l’hereu l’acompanyi en els actes. L’escollida per aquest 2007-2008 finalment va ser la Marta Presseguer que va explicar que li feia molta il·lusió ser pubilla però també molt de respecte.

 


Va cloure l’acte les actuacions de l’Esbart Dansaire Sant Genis que van actuar al so en directe dels Lluïsos de Taradell.

1.500 persones a les carpes

A les carpes del Pujoló ahir es van aplegar unes 1500 persones per assistir als concerts de Synchronicity, Se atormenta una vecina, udol i deskarats i les sessions de DJ’s. A les 10 s’havia fet el correfoc amb els diables de Ripoll.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments