Inici Actualitat Molta gent a la vigília

Molta gent a la vigília

1
COMPARTIR

Ahir van començar els primers actes de la Festa Major d’aquest any, tot i que avui, a les 10 del vespre, hi ha la inauguració oficial amb el pregó a càrrec d’en Ramon Homs i Miralpeix, el brindis de Festa Major i la proclamació de la nova pubilla.

Malgrat ploure durant gairebe tot el dia la majoria de les activitats es van poder fer igualment. La projecció de la pel•lícula SHREK 3 es va canviar d’ubicació i enlloc de fer-se a la fresca es va haver de fer a l’interior de Can Costa. La Sala gran (més la Sala el Mig) van servir per aplegar la nombrosa gent de totes les edats que va assistir-hi.


Els Concerts de la nit van patir alguna variació en l’horari degut a la pluja. Finalment només van actuar poder dos grups dels quatre previstes. A quarts d’una de la nit va encetar la vetllada el grup vallesà Rauxa que va complir amb les expectatives creades. Desprès, cap a les 3, va actuar el grup Intifada, que amb forces components de la Vila de Taradell, va fer un molt bon concert. La Contra Blues no va poder actuar i es va passar a dissabte, mentre que l’actuació de Rubber Dicks queda finalment suspesa.

 Respecte a les activitats de la tarda, el taller de malabars i batucada no es va poder fer a causa de la pluja. No li va passar el mateix al torneig de Tennis Taula, que com que es feia a l’interior, es va poder fer sense problemes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Michalis
23 agost 2007 12:43

Nice work !!! Congratulations !!! If you want to see funny videos clips you can visit http://funniestvideoclips.blogspot.com/ where you will find a collection of the funniest videos and not losing your time searching for them. It also has a search engine and you can make it as a default webpage. Fun and Searching in one webpage!!!!