Inici Actualitat La Revista d’en Toca-sons

La Revista d’en Toca-sons

0
COMPARTIR

La 15ª Revista d’en Toca-sons ja és al carrer. Aquest any ve encapçalada per una portada dissenyada per l’Ivó Oliveras Montesinos on hi ha sobre un fons negre, la silueta d’un trabuc taronja i una gran senyal d’admiració, del mateix color típic de la festa. Els dos elements formen una vistosa T que potser la de Toca-sons o be la de Taradell.

Aquesta portada, que és el cartell de la festa d’enguany, ha estat la guanyadora del concurs que cada any es fa al 1er curs de Disseny Gràfic de l’Escola d’Art de Vic.


A la revista hi podeu trobar una entrevista amb el Toca-sons 2006, l’Antoni Casassas, on explica l’experiència que va viure l’any passat i també hi podeu trobar variada informació de la festa com els dies, els horaris i les novetats d’enguany.

Us adjuntem el programa detallat que hi trobareu a la revista.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments